Forta Volwassenen: 010 - 450 4071

Thuis online aan de slag met je behandeling

Wellbee Cliëntenportaal Therapieland

Wellbee Cliëntportaal

Wij hebben voor al onze cliënten een cliëntportaal beschikbaar, waarin je onder andere inzage hebt in je afspraken, gespreks- en onderzoeksverslagen en correspondentie met de huisarts. Tijdens de intakefase vraagt de behandelaar of je hier gebruik van wilt maken. Zodra de behandelaar het cliëntportaal voor je heeft aangezet ontvangt je een e-mail met een uitnodiging om een account met wachtwoord aan te maken. Je kunt dan inloggen via jouw account. Meer informatie over de werking van het cliëntportaal vind je in deze folder.

Therapieland

Programma's in Therapieland worden altijd gecombineerd met face-to-face gesprekken met een behandelaar op onze locaties. Deze combinatie heet een blended behandeling. Deze e-health programma’s geven je de mogelijkheid om op een zelfgekozen tijd, plaats en in jouw eigen tempo te werken aan je klachten. 

In de programma's van Therapieland wordt uitleg gegeven over de klachten die je ervaart, veelal in de vorm van inspirerende filmpjes, animaties en creatieve opdrachten. Daarnaast kunt je online contact houden met de behandelaar over de vorderingen. Het is mogelijk om lid te worden van een groep die hetzelfde programma doorloopt om ervaringen met elkaar te delen. 

Zolang de behandeling bij de Forta Volwassenen duurt, kan de behandelaar met je meekijken. Na afsluiting van de behandeling blijft het Therapieland account voor jou beschikbaar zodat je kunt teruglezen waar je aan hebt gewerkt of zelfstandig verder kunt gaan met een programma.